a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

THERE IS A PLACE FOR YOU AT PEGGI KINDERGARTEN CREATIVE COURSES FOR THE TODDLERS AND BABIES HOW DRAWING HELPS KIDS EXPRESS THE EMOTIONS

Nulla metus metus, euismod in, nibh quisque lorem ute

Lorem ipsum dolor sit era amet condimentum consepunt

Ne primis urbanitas usu, eu vixa appareat menandri alterum

Preschool of the Arts and education

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing, sed do eiusmod tempor incididunt omni agorut. Sed adipisci conceptam vituperata incon ignota.

a

School Teachers Love What They Do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing, sed do eiusmod tempor incididunt omni agorut. Sed adipisci conceptam vituperata incon ignota.

Knjiga Tudi Luka nosi masko, avtorja Jona Kanjirja, nadobudnega najstnika z velikim srcem, se mi zdi zelo dobro vodilo za vse, ne samo za otroke temveč tudi za odrasle, saj so maske postale naš vsakdan in verjetno tudi naša prihodnost. Zgodba je preprosta, a vendar zelo poučna, saj nas uči, da ne smemo vedno gledati samo nase temveč moramo gledati tudi na ostale ljudi, ki bi lahko bili zaradi naših dejanj oškodovani. Zelo sem ponosna, da obstajajo najstniki kot je Jon, da so pripravljeni pisati takšne knjige in komaj čakam, da napiše še kakšno knjigo, saj verjamem, da ta ni njegova zadnja.
Kaja Skerbiš

Dijakinja predšolske vzgoje

V obdobju, ki ga trenutno preživljamo, se marsikateri otrok sreča tudi s stiskami, strahom, osamljenostjo. Slikanica je odlično izhodišče za pogovor z otrokom, ne samo o pomenu mask, temveč tudi o vrednotah kot so potrpežljivost, strpnost, ljubezen do staršev, starih staršev, družine.. Kar me še posebej veseli je, da je to delo mladega »pisatelja« in ilustratorke, saj dokazujeta, da premore tudi današnja mladina (kar radi omenjamo bolj v negativnem smislu) veliko empatije in hkrati odgovornosti do sočloveka. Toplo priporočam.
Mojca Štancar

Diplomirana vzgojiteljica

Zdravo, tukaj Kristjan. V veliko veselje mi je, da sem eden prvih, ki je prebral zgodbo Tudi Luka nosi masko. Zgodba nosi res izjemno močno sporočilo. Kakšno? Najbolje, da odkriješ sam.
Kristjan Veber

Študent predšolske vzgoje